Software

Software

Er zijn verschillende softwareprogramma's beschikbaar voor het rechtrijden met een trekker via GPS, elk met hun eigen specifieke kenmerken en voordelen. Enkele van de meest gebruikte softwareprogramma's zijn:

  1. Trimble AgGPS: Trimble AgGPS is een softwareprogramma dat wordt geleverd met een breed scala aan functies, waaronder geavanceerde automatische besturing, real-time kaarten en analyses, en draadloze connectiviteit.

  2. John Deere AutoTrac: John Deere AutoTrac is een softwareprogramma dat is ontworpen voor gebruik met John Deere trekkers en biedt nauwkeurige automatische besturing en instellingen voor variabele werkbreedtes.

  3. Raven Slingshot: Raven Slingshot is een softwareprogramma dat wordt geleverd met functies zoals automatische besturing, real-time kaarten en analyses, en draadloze connectiviteit.

  4. Ag Leader: Ag Leader is een softwareprogramma dat wordt geleverd met een breed scala aan functies, waaronder automatische besturing, real-time kaarten en analyses, en functies voor variabele werkbreedtes.

De keuze van de software hangt af van verschillende factoren, waaronder het type trekker dat wordt gebruikt, het type bewerkingen dat wordt uitgevoerd en de specifieke behoeften van het bedrijf. 

Er zijn ook gratis softwareprogramma's beschikbaar voor het rechtrijden met een trekker via GPS. Enkele van de gratis opties zijn:

  1. AgOpenGPS: AgOpenGPS is open source software die wordt ontwikkeld door een community van landbouwingenieurs.Voor automatische besturing en variabele werkbreedtes.

  2. QField: QField is gratis en open source GIS-software die kan worden gebruikt voor het verzamelen en analyseren van gegevens in het veld. Het ondersteunt GPS-tracking en automatische besturing.

  3. TractorPal: TractorPal is gratis te downloaden en te gebruiken voor Android en iOS en biedt basisfuncties voor het bijhouden van onderhoud, brandstofverbruik en andere aspecten van het beheer van een trekker.

 

Onze experts kunnen je adviseren over de meest geschikte software voor jouw specifieke situatie en omgeving, inclusief zowel gratis als betaalde opties.

Deel van de Instellingen van de software AgOpenGPS.

Deel van de Instellingen van de software AgOpenGPS.

Als de trekker doet wat de software zegt, kan je het overal op toepassen.

Als de trekker doet wat de software zegt, kan je het overal op toepassen.